Política

En aquest apartat podreu conèixer la filosofia política de la Teresa Forcades desenvolupada especialment a partir de la crisi socioeconòmica actual, explorant possibles vies de sortida a la mateixa. Igualment, podreu accedir a la pàgina web del procés Constituent clicant sobre l’enllaç Procés constituent a Catalunya.

  • Setembre 2014 – CRITICA ÉTICA AL CAPITALISMO [Intervenció de Teresa Forcades en castellà i traduïda al croat, realitzada en el marc del Festival Subversiu de Sibenik (Croàcia) a començaments de mes]
  • Juliol / Setembre 2014 – DIÁLOGO EPISTOLAR SOBRE NACIONALISMO – Diàleg epistolar sobre nacionalisme entre Teresa Forcades i Demetrio Velasco [membres del Consell de Direcció de Iglesia Viva] cedit per gentilesa de Iglesia Viva i publicat al n.259 d’aquesta revista [www.iglesiaviva.org]
  • Agost 2014 – PODER CONSTITUENT, PODER POPULAR [Vídeo – Enregistrat en ocasió del V Congrés Internacional de Poder Constituent  – Con subtítulos en castellano].
  • Juny 2014 – LLIBRE / Forcades i Vila, Teresa, És a les nostres mansEdicions DAU, Barcelona, 2014. Aquest llibre aplega el pensament social, polític i econòmic de la Teresa Forcades. Dóna claus per comprendre la crisi actual, i ofereix respostes per fer-li front individualment i col·lectiva.
  • 2014 – FAKE DEMOCRACIES [Falses democràcies i conseqüències polítiques de la noció cristiana de persona – PDF]
  • Setembre 2013 – LLIBRE / Forcades i Vila, Teresa; Vivas i Esteve, Esther, SENSE POR – Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas, Icària editorial, Barcelona, 2013. La profunditat de la crisi i l’augment de la indignació fa caure la careta al sistema. Hem perdut la por i la legitimitat del carrer qüestiona la legalitat del poder. Aquest llibre demostra que som moltes les persones que reivindiquem la política com la lluita quotidiana pels nostres drets.