EFT [Curs 2018-19]

IMG_4019L’EFT (Tècnica d’alliberament emocional) té un component MECÀNIC fix i un component VERBAL que cal adaptar a cada persona. Treballarem en grup la part mecànica (percussió amb els dits de determinats punts d’acupuntura) i es podran demanar persones VOLUNTÀRIES per exemplificar amb casos concrets la part verbal (com donar nom als problemes i com identificar-ne l’arrel).

MÉS INFORMACIÓ – Per a més informació sobre l’EFT recomanem d’accedir a la web www.emofree.com, que és l’únic espai gestionat pel fundador de l’EFT, Gary Craig. A les WEBS www.eftuniverse.com [amb un article científic a l’enllaç http://www.eftuniverse.com/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=21] i www.eftmx.com també hi trobareu informació detallada sobre l’EFT i podreu baixar-vos gratuïtament el MANUAL EFT complert en anglès o en castellà.

DATA – La durada del Taller és d’un sol dia; les places són limitades i l’assignació de plaça es farà per ordre d’arribada dels formularis d’inscripció:

  • EFT [obert a tothom] – Diumenge 25 de novembre de 2018 [Mínim necessari de persones inscrites: 12. Si no arribem a aquest número de persones per fer el Taller, ens reservem el dret d’anul·lar-lo dues setmanes abans del 25/XI/18].

LLOC

MONESTIR DE SANT BENET DE MONTSERRAT / Crta. de Monistrol a Montserrat, Km.10 / 08199-MONTSERRAT / Telf. (34) 93 8350078.

COM ARRIBAR-HI

http://monestirsantbenetmontserrat.com/page.php?id=324&lang=1

HORARI – 

  • Matí 10:00/13:00
  • Tarda 14:30/18:30

MATRÍCULA – La matrícula per al Taller d’EFT obert a tothom és de 155€. 

PREINSCRIPCIÓ – Per inscriure’s al Taller d’EFT caldrà omplir el formulari d’aquesta pàgina i fer una transferència bancària de 50€ (que NO es retornarà per motiu de baixa a no ser que aquesta sigui justificada) a l’entitat BANC DE SABADELL ES48 0081 5283 3400 0110 9114 i a nom de BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET, fent-hi constar clarament el nom i cognoms de la persona matriculada, així com el concepte EFT. La inscripció al Taller no serà ferma fins que no confirmem la plaça des de la Secretaria del Monestir.

PER RESERVAR LA VOSTRA PLAÇA AL TALLER, OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

LA INFORMACIÓ QUE ENS ENVIEU SERÀ TRACTADA CONFIDENCIALMENT

[contact-form to=’activitatsTFV@monestirsantbenetmontserrat.com’][contact-field label=’Nom i cognoms’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’DNI’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adreça i població’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telèfon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Correu electrònic’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Edat’ type=’text’/][contact-field label=’Professió’ type=’text’/][contact-field label=’Quines tècniques o modalitats terapèutiques coneix?’ type=’text’/][contact-field label=’Té experiència%26#x002c; com a terapeuta o pacient%26#x002c; en alguna d%26#039;elles? En quines?’ type=’text’/][contact-field label=’Quina és la tensió o problema concret que desitja treballar amb l%26#039;EFT?’ type=’text’/][contact-field label=’Ha patit alguna situació que consideri excepcionalment dura? Creu que la té païda del tot? No cal que ens expliqui la situació ni ara ni durant el taller. Fem la pregunta per tenir-ho en compte de cara a un dels exercicis que farem.’ type=’text’/][contact-field label=’Comentaris / Suggeriments’ type=’text’/][/contact-form]